Body

Body i blød bomuldsjersey (GOTS eller ØkoTex100)

Fine bodystockings i mange forskellige farver og mønstre. Kan bestilles med både korte/lange ærmer samt med/uden flæser på skuldrene.

Jeg syr 4 forskellige modeller: 


  1. Bodystocking med amerkanerlukning
  2. Body med knaplukning på skulder
  3. Bodywrap med lukning med trykknapper foran på kroppen
  4. Bodyskirt - body med lille fastsyet skørt


Alle modeller lukkes med trykknapper i bunden. Kan enten bruges som bluse til bukser eller nederdel, eller som undertøj i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Syes i størrelserne 50-86.

Det er ikke muligt at sy to helt ens body'er, da både størrelse og stoffernes mønstre varierer. Body'erne syes i flere forskellige stofdesigns, afhængig af lagerbeholdning og anskaffelsesmulighed. Du skal blot kontakte mig og aftale nærmere.

Du bestiller og jeg syr - derfor er der en produktionstid på 2 - 10 hverdage, afhængig af travlhed i syværkstedet. Til gengæld får du en body, der kun syes ganske få af.

Vaskeanvisning: 30 grader, ingen tørretumbler.

VIGTIGT: Alle billeder er fotos af egen produktion. Brug dem som inspiration til valg af model, farver, mønstre med mere. Da jeg kun køber få meter af hvert stofdesign, kan jeg derfor ikke garantere, at du kan købe en vare i samme stofdesigns, som billederne viser. Men jeg er altid villig til at gå på "stofjagt", så du får lige præcis den vare, du ønsker.


Pris:

Korte ærmer: 189 kr.

Korte ærmer med flæser: 199 kr.

Lange ærmer: 199 kr.

Lange ærmer med flæser: 209 kr.

Øvrige modeller: se de enkelte billeder for modelpris