Heldragter

Heldragt i blød bomuldsjersey (GOTS eller ØkoTex100)

Skønne heldragter i forskellige farver og mønstre. Dragten har lukning med metaltrykknapper ned langs venstre side, hvilket gør det nemt og bekvemt at skifte ble og pusle din baby, uden hele dragten skal af. Ribben ved hænder og fødder er syet, så den kan brættes op/ned. På den måde kan dragten reguleres en smule, efterhånden som baby vokser.

Heldragten syes i størrelse 50-92.

Alle heldragter er naturligvis syet i eget syværksted.

Det er ikke muligt at sy to helt ens dragter, da både størrelse og stoffernes mønstre varierer. Heldragterne syes i flere forskellige stofdesigns, afhængig af lagerbeholdning og anskaffelsesmulighed. Du skal blot kontakte mig og aftale nærmere.

Du bestiller og jeg syr - derfor er der en produktionstid på 2 - 10 hverdage, afhængig af travlhed i syværkstedet. Til gengæld får du en heldragt, der kun syes ganske få af.

Vaskeanvisning: 30 grader, ingen tørretumbler.

VIGTIGT: Alle billeder er fotos af egen produktion. Brug dem som inspiration til valg af model, farver, mønstre med mere. Da jeg kun køber få meter af hvert stofdesign, kan jeg derfor ikke garantere, at du kan købe en vare i samme stofdesigns, som billederne viser. Men jeg er altid villig til at gå på "stofjagt", så du får lige præcis den vare, du ønsker.


Pris:

249 kr.